Vel gjennomført stadion-dugnad

12.10.2018 00:00
Onsdag kveld avviklet vi dugnad på Blåtind Arena.

Det ble en kjempefin kveld med godt oppmøte, mye jobb gjort og super servering. Vi fikk kjørt ut og planert grusen på standplass, og deretter rullet ut kunstgresset som vi kjøpte i sommer. Det ble riktig så fint, og vi må bare få takke Arner Solvang for flott jobb og hjelp med traktoren. Nå er standplass riktig så innbydende.

På skiveoverlegget begynte Håkon å reparere og oppdatere ledningsnettet og fikk lys i alle skivelysene. Skivene ble pusset ned med vinkelslipere og fra 1-20 ble skivene også malt.

Her slipes det og males det fortløpende av arbeidssomme ungjenter! :-)

Inne i lavvoen sørget Elise og Olav for at vi fikk servert nystekte vafler, kjeks, saft og kaffe da vi tok oss en velfortjent pause fra arbeidet. Slike ting gjør det mye artrigere og triveligere å stille opp på dugnad for laget og bygda vår.

Vaflene til Elise og Olav smakte fortreffelig!

Kunstgresset rulles ut. Hver rull veide mange hundre kilo og var ikke bare enkle å få riktig plassert. Men det gikk bra til slutt.

Takk for hjelpa, Arner, og gratulerer hjerteligst fra alle oss i Laksvatn skiskytterlag til den ferske 70-årsjubilanten vår! Du er en flott bidragsyter for laget vårt!