Elise vant skyttertrøya i J15-16

23.03.2020 16:51

BESTE SKYTTER: Elise Berntsen Løvland med den rødprikkede skyttertrøya.

Koronatiltakene satte en effektiv stopper på skiskyttersesongen, både i Troms og i hele Norge. Det betydde at vi ikke fikk avviklet årets NNM i skiskyting i Tromsø, eller vårt eget Nikkens Minneløp. Ei heller sesongens siste karusellrenn på Bardufoss.

Dermed stoppet sesongen med 12 kretsrenn, og i Troms cup teller de 8 beste konkurransene for hver enkelt utøver. Laksvatn SSL har bare hatt Elise Berntsen Løvland (snart 15 år) med i kretsrenn i klassene fra 13 år og eldre, og i jenter 15-16 år endte sesongen med at Elise ble vinner av den rødtprikkede skyttertrøya som tilfaller klassens beste skytter ved sesongslutt. Det var utrolig mye god skyting og jevnt i toppen av denne klassen. Til slutt vant Elise med 65 treff på sine 8 beste konkurranseresultat. Hun endte opp mer 10-9-9-8-8-7-7-7 og totalt 65 treff. Det var ett fattig treff bedre enn intet mindre enn tre konkurrenter: Kaja Vollstad fra Tromsø skiskytterlag, Borghild Skjellberg fra Målselvs skiskyttere og Marita Helen Olsen fra Bjerkvik IF. De stoppet alle på 64 treff etter siste renn. Kaja vant den gule trøya som beste løper i klassen sesongen sett under ett reultatmessig. Her endte Elise på en 4. plass. Totalt var det ni jenter som kjempet om gode resultater i 15-16-årsklassen denne vinteren.

Vi gratulerer alle jentene og ønsker alle velkommen tilbake til neste sesong!

GODE VENNINNER: Elise Berntsen Løvland (t.v.) fra Laksvatn skiskytterlag og Kaja Vollstad fra Tromsø skiskytterlag.