Endelig vant Martin

27.05.2019 10:28

Martin Jørgensen har forsøkt flere ganger. Lørdag lyktes han endelig under årets Tour de Lax. Tromsø CK-rytteren vant gikk i brudd sammen med klubbkompis Morten Jensen allerede rett fra start, og ledet den 104 km lange distansen i Biltrend-rittet med et par-tre minutter halvveis. Den luka klarte aldri forfølgerne å tette, og dermed ble det et realt spurtoppgjør mellom de to klubbkompisene. Begge sto på helt inn, og det var bare et halvt hjul i differanse da de passerte målstreken. I favør Martin Jørgensen, som opprinnelig er Balsfjording. Traseen går faktisk forbi hjemstedet til unge Jørgensen, som også i sine unge år var en sterk langrennsløper.

- Det var deilig å endelig klare det. Utrolig godt! jublet Martin etter seieren.

Vinnerduoen brukte 2.33,40 på den 104 km lange distansen.

På den halve distansen var det Ken Ståle Lindberg fra Senja CK som vant spurten i det store feltet som kom samlet mot målgang. Lindberg ble klokket inn på 1.23,28.

Totalt stilte det opp 153 syklister i årets Tour de Lax som gikk under brukbare værforhold, med 7-8 grader i lufta og oppholdsvær. Men selvsagt med litt vind sine plasser, som det ofte er i denne traseen.

Vi takker deltakerne for oppmøtet og ønsker lykke til videre med sesongen for alle på to hjul!

For resultater, se:

live.eqtiming.com/47983#